Oхладителна и фризерна кутия функция за охлаждане и замразяване
search
  • Oхладителна и фризерна кутия функция за охлаждане и замразяване
  • Oхладителна и фризерна кутия функция за охлаждане и замразяване
  • Oхладителна и фризерна кутия функция за охлаждане и замразяване

Oхладителна и фризерна кутия функция за охлаждане и замразяване

490,00 лв.
Количество
Последна наличност

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Удоволствие да тръгвам
С тази изключително гъвкава охладителна и фризерна кутия от MEDION, вие наистина сте добре обгрижени навсякъде. Практичният спътник може както да охлажда, така и да замръзва. Така че можете да носите или разхладителни напитки на пикника, или сладолед на плажа. Освен това сте напълно гъвкави, когато става въпрос за захранване: охладителната кутия MEDION работи както на контакти 100-240V, така и на 12V връзки за кола. Просто гениално, гениално просто и преди всичко просто вкусно! Независимо дали на вашето градинско парти, на фестивал, по време на къпане или по време на дълго шофиране - погрижете се за приятелите си и за себе си във всяка ситуация.

30 литра капацитет
С тази кутия за охлаждане и фризер винаги имате всичко със себе си. Напитки, леки закуски, сладолед или храна на скара: капацитет от 30 литра ви дава много възможности за градински партита, пикник в парка или дълги пътувания до плажа.

Лесен за транспортиране
Плавно движещите се колелца и практичната дръжка за носене правят тази охладителна и фризерна кутия идеалният спътник. Можете да транспортирате дори по-големи количества напитки и храна с лекота. А ако пристигнете отпочинали, можете да пирувате още повече с удоволствие.

До -18°C
Тук всичко е готино – буквално. Силната производителност на кутията осигурява температура на охлаждане на съдържанието до -18 °C. Разхладителни напитки за семеен излет или напитки и кубчета лед за следващото парти? Няма проблем за вас.

Гъвкаво захранване
За активно охлаждане тази кутия може да бъде свързана почти навсякъде. С практичния захранващ адаптер (100 до 240 волта) можете да доведете вашите напитки и храна до идеалната температура навсякъде, където има наличен контакт. Освен това кутията е идеалният спътник при пътуване - 12 V адаптерът за кола го прави възможно.

охлаждане и замразяване
Практичното устройство 2 в 1 може както да охлажда, така и да замразява благодарение на мощната си производителност. Така че сте добре оборудвани за всяка възможност и сервирате всички възможни деликатеси, които са забавни през лятото, от охлаждащи напитки до сладолед.

Технически характеристики:
2в1 функция за охлаждане и замразяване
Капацитет около 30 L
Лесен транспорт с колела и дръжка
Максимална температура на охлаждане -18 °C
Адаптер за кола 12V и захранване 100-240V

1 Артикул
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.