Тенджера с тиган Амбиано
search
  • Тенджера с тиган Амбиано

Тенджера с тиган Амбиано

99,00 лв.
Количество

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

2 в 1 електрическа скара за горещо гърне
Двоен контрол на температурата & незалепващо покритие & разглобяем за почистване
Дизайн 2 в 1
Нашата многофункционална скара за гореща тенджера приема дизайн 2 в 1. Съдържа 2,7Qt / 3L горещ съд с 2 вкуса и широка зона за скара. С тази функция позволява на вас и вашите приятели да се наслаждавате на барбекю и тенджера едновременно и внася разнообразие на вашата маса.
Двоен контрол на температурата
Две копчета за контрол на температурата 0-464F могат да регулират температурата на нагряване съответно на скарата и горещата тенджера. Идеално е да се насладите на режим грил или горещ съд, както желаете.
Високоефективно отопление
Тази електрическа тенджера за грил е оборудвана с две високоефективни нагревателни тръби, включително 1200W тръба за горещата тенджера и 1000W тръба за грила. Тези компоненти за бързо и равномерно нагряване ви позволяват да се насладите на храната за кратко време.
Издръжлива конструкция
Удебеленият лят алуминиев корпус е здрав и издръжлив за дългосрочна употреба. Повърхността с незалепващо покритие подобрява устойчивостта на топлина на тази машина и ви осигурява лесно почистване и изживяване без дим. Капакът от закалено стъкло задържа парата вътре в горещия съд и предотвратява инциденти. Бакелитните дръжки са устойчиви на изгаряне за вашата сигурна употреба.
Хуманизиран дизайн
Отворът за изтичане на масло с чекмедже за събиране на масло може да избегне прекомерно масло. Свалящата се тенджера е лесна за почистване и съхранение. Неплъзгащите се крачета гарантират стабилността на машината.
Широко приложение
Тази грил тенджера 2 в 1 е подходяща за 1-8 души при всякакви кулинарни поводи, като семейни събирания, приятелски партита и барбекю фестивали. Можете да го използвате за готвене на пържоли, зеленчуци, миди, паста и др.
Описание на продукта
Мощност на тенджера: 1350 W, регулируема на 3 нива
Мощност на скара: 600 W, регулируема на 2 степени
Уред 2 в 1 за приготвяне на супи, фондю, раклет, месо, риба или зеленчуци на скара
подвижна плоча за скара и съд от неръждаема стомана за лесно почистване
топлоустойчиви дръжки
защита от прегряване
Вместимост тенджера: 3.5л
Грил плоча - : 22 см
5 Артикула
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.